Foren teamet: Nyd FISH! kultur online

FISH! er spil-levende og klar i en helt ny version 3.0 med quiz, beskrivelser, ratings, filmklip og handlingsplaner. FISH! kan nu læres ved mobil, tablet og pc, når tiden og lysten tillader.

Lær FISH! fordi kunderne nyder at blive betjent af medarbejdere, der elsker deres arbejde. Og FISH! hjælper dig og alle dine kolleger med at imponere kunderne med en ekstraordinær og autentisk service.

Positive medarbejdere bevarer og tiltrækker de bedste kolleger. FISH! opbygger og bevarer den kultur, som enhver generation elsker.

Lav en selvtest
Du kan også starte med at foretage en selvtest. Selvtesten optræder i 2 udgaver: En til privat brug og en til skole brug. Som leder bliver du stillet nogle spørgsmål. Dine svar vil give dig en indikation af din virksomhed eller skoles kultur-situation lige nu. Selvtesten er på engelsk og score-resultatet kommer hurtigt retur med anbefalinger til dig.

FISH! Culture Checkup General public:https://www.fishphilosophy.com/culture-checkup-contact-form-public/

FISH! Culture Checkup for Schools: https://www.fishphilosophy.com/ffs-culture-checkup-public-contact-form/

FISH! redskaberne kan bestilles med et train-the-trainer eller train-the-leader kursus af 2 til 8 timers varighed. Disse kurser kan leveres online eller fysisk for enkeltpersoner eller for grupper. Læs mere om de 2 FISH! train-the-trainer/leder HER

<a href="https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=43052&amp;bannerid=90438" target="_blank" rel="nofollow noopener"> <img src="https://www.partner-ads.com/dk/visbanner.php?partnerid=43052&amp;bannerid=90438" border="0" alt=""></a>

 

0 anmeldelser

Fire tilgange til arbejdslivet og livet. Op på væggen med plakaten. Den indeholder arbejdslivs-vigtige værdier, der skal proklameres og tales om.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Tegn et FISH! abonnement, der fanger kulturen og frigiver potentialet. Nemt og enkelt. Skab en god start og hold så fast.

Pris fra
DKK 100,00  u/Moms
0 anmeldelser

Nogle fiskehandlere i Seattle valgte, at være verdensberømte. Det blev der lavet en film om. Brug filmen FISH! som en modgift mod kynisme, depression, udbrændthed og vrede. Brug den med lederne, servicemedarbejderne, teamet, for kulturen, for ansvarligheden og meget, meget mere.

DKK 775,00  u/Moms
0 anmeldelser

Bær med smil din byrde: En enkel taske, som du kan samle alle dine FISH! materialer og alle dine gode hensigter i.

DKK 95,20  u/Moms
0 anmeldelser

Når du har besluttet, at hæve barren for teamwork skal du ikke gå glip af en FISH! seminar dag for dit vidunderlige team. De har fortjent det.

Pris fra
DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Den bedste måde en leder kan invitere sine medarbejdere på, er gennem egen adfærd. 

Pris fra
DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

FISK! guiden giver dig indsigt, tips, tricks, ideer, historier, øvelser, test og planer. Bliv godt klædt på til dine FISH! præsentationer.

DKK 580,00  u/Moms
0 anmeldelser

Hver gang du klikker kuglepennen dukker en ny FISH! praksis op i pennens vindue. Hvert klik er en hjælp i dit personlige valg dagen igennem: Vælg din holdning. Vær nærværende. Leg. Gør dem glade.

DKK 15,20  u/Moms
0 anmeldelser

Skab en stærk virksomhedskultur: FISH! filmen om de verdensberømte fiskehandlere er som et spil kort med et uendeligt antal spille-metoder. Download denne e-bog med 30 milliarder forskellige workshops.

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

Anerkend medarbejderne med det værdifulde FISH! smykke. 4 styk leveres i orange, grøn, lilla og gul. 

DKK 250,00  u/Moms
0 anmeldelser

Så er FISH! her i nye, friske klær! Et fleksibelt NYT redskab til at forstærke, udbygge og fastholde kulturen. FISH! kan tilgås fra en hvilken som helst computer eller mobilt udstyr. Velegnet når undervisning ikke er en mulighed. Eminent til at forstærke enhver gruppetræning.

 

Mængderabat på dette produkt - spar op til 58 %

DKK 380,00  u/Moms
0 anmeldelser

Studier viser, at eLEARNING typisk tager mellem 40% og 60% mindre tid end, når man skal lære det samme i et traditionelt undervisningslokale.

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

Udbred kendskabet til TAK, FEEDBACK og ANERKENDELSE på én gang med FISH! takkekort. Download og print selv.

 

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

FISH! bogen: Skab eller genskab den kutlur I ønsker med ekstraordinær inspiration fra FISH! filosofien. FISH! er en sikker vej til at øge arbejdsglæden og forbedre resultaterne.

Pris fra
DKK 196,00  u/Moms
0 anmeldelser

Kast en fisk og se smilene brede sig. Tøjfisken findes i 4 farve-kombinationer. Vi kalder dem for Pete og de er alle i familie med aborren.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 25 %

DKK 127,20  u/Moms
0 anmeldelser

Spar tid og få et utal af gennemprøvede FISH! teknikker serveret på et 'sølvfad' med øvelser, historier og metoder. På de medfølgende film kan du se erfarne FISH! facilitatorer foran levende publikummer.

DKK 2.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Ros, anerkend og værdsæt dine kolleger skriftligt. Men først er du nødt til at klippe en fisk ud og så fange dine kolleger i at gøre noget rigtigt.

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

Er FISH! løbet ud i sandet? Er der brug for en FISH! genopfriskning og en genopdagelse? Der er sikkert kommet nye medarbejdere til. Virksomheden har også ændret sig lidt. Samarbejds-ønskerne har udviklet sig i nye retninger. Der er gået noget tid siden alle sidst hørte om FISH! Tiden er inde til 'Genopfrisk FISH!

DKK 9.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

En positiv vision for fremtiden er den stærkeste fornyelses-motivator, du og dine medarbejdere kan få. Denne personale-dag har fokus på at holde liv i FISH! kulturen.

DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

FISH! STICKS er film nr. 2 om de verdensberømte fiskehandlere: Hold liv i forandringen og visionen. Se, hvordan fiskehandlerne i Pike Place Fish holder liv i deres vision 'World Famous Pike Place Fish'.

Pris fra
DKK 775,00  u/Moms