Film er det medie, der påvirker flest mennesker - mest

Køb en DVD til evig eje. Stream en titel, når du vil bruge filmen 1 gang. Bestil streaming-tjenesten LEARNING ON>DEMAND, når mange skal inspireres af flere film på forskellige tidspunkter og når de vil og kan.

Køb en DVD og få en DVD afspiller oveni hatten GRATIS. Og vi mener en hvilken som helst DVD.

 

0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Vision uden handling er blot en drøm. Handling uden en vision er tidsfordriv. Vision med handling kan forandre verdenen.

DKK 2.800,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: De regler vi lever efter kan begrænse vores evne til at være kreative. Se her, hvorfor det er nødvendigt at tænke anderledes, så vores virksomheder og medarbejdere kan trives og vokse.

DKK 5.520,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Uden diversitet ingen innovation. Uden innovation ingen vækst. Med andre ord: Diversitet er ikke blot det rigtige at gøre. Diversitet er kilden, der rummer det største potentiale.

DKK 4.720,00  u/Moms
0 anmeldelser

Så er FISH! her i nye, friske klær! Et fleksibelt NYT redskab til at forstærke, udbygge og fastholde kulturen. FISH! kan tilgås fra en hvilken som helst computer eller mobilt udstyr. Velegnet når undervisning ikke er en mulighed. Eminent til at forstærke enhver gruppetræning.

 

Mængderabat på dette produkt - spar op til 58 %

DKK 380,00  u/Moms
0 anmeldelser

Møde Time Out: Sig dette som mødeleder: Vi tager nu en kort Time Out. Det betyder, at I rejser jer op. Find sammen med 2 kolleger og fortæl hinanden, hvad I husker bedst fra dette møde indtil nu. 

DKK 159,20  u/Moms