Choose your future

Here's all the sources of inspiration for your work in the future. Futurist Joel Barker has done the buffet ready for innovation, paradigms, tactics, cross fields and a cornucopia of vision.

Buy a DVD and get a DVD player thrown in for FREE. And we mean any DVD.

Vision without action is just a dream.
Action without vision is pastime.
Vision with action can change the world.
Joel Barker

 

0 reviews

Comes with a FREE DVD player for computer: Vision without action is merely a dream. Action without vision is pastime. Vision with action can change the world.

DKK 2.800,00  Excl. VAT
0 reviews

Comes with a FREE DVD player for computer: The rules we live by may limit our ability to be creative. See here, why it is necessary to think differently, so our companies and employees can thrive and grow.

DKK 5.520,00  Excl. VAT
0 reviews

Comes with a FREE DVD player for computer: Without diversity, no innovation. Without innovation, no growth. In other words: Diversity is not only the right thing to do. Diversity is the source that holds the greatest potential.

DKK 4.720,00  Excl. VAT
0 reviews

Dyrk 5 lektioner for LEDERE i det næste århundrede

Leadershift: DVD spilletid 29 min. Engelsk tale. DVD indeholder også engelsk leaderguide, engelsk workbook og engelsk PowerPoint.

Five lessons for leaders in the 21st century
Konceptet for lederskab er under forandring. Joel Barker's Leadershift: Five Lessons For Leaders in the 21st Century tager på opdagelse i disse forandringer og opstiller fem initiativer, der vil forbedre enhver leders præstationer.

Joel Barker bruger broen som en metafor. Det 21ende århundredes leder vil bygge broer af håb, ideer og muligheder. Broer som vil flytte os fra hvor vi er til der, hvor vi har behov for at være.

Joel Barker motiverer dine deltagere til at blive bevidste om de nødvendige færdigheder, så de kan føre deres virksomheder ind i det næste århundrede.

DKK 4.720,00  Excl. VAT
0 reviews

Møde med Joel Barker

Discovering the Future: Paradigms: Her er inspirationskilderne til visions-arbejdet. Futuristen Joel Barker har gjort buffeten klar med paradigmer, paradigme-pionerer, paradigme-principper og et overflødighedshorn af visioner.

Vision uden handling er kun en drøm
Handling uden en vision er tidsfordriv
Vision med handling kan forandre verdenen.
Joel Barker

DVDen indeholder 3 film:
The Business of Paradigms (38 min.)
Paradigm Pioneers (32 min.)
Paradigm Principles (37 min.)
inkl. instruktørvejledning til hver film.

1. film: The Business of Paradigms
En gang troede jordens befolkning, at jorden var flad. Nu ved vi, at jorden er rund. Eller rettere, vi gik rundt og troede, at den var rund. I virkeligheden er jorden jo ikke helt rund, men en smule presset ved polerne og noget tykkere ved ækvator.
På denne måde ser vi vores verden gennem vores paradigmer, gennem vores love og regler. Disse paradigmer filtrerer konstant virkeligheden.
Futuristen Joel Barker tager dig med kloden rundt og leverer stærke eksempler, til inspiration for virksomheder, brancher og individer. Se nye muligheder og se muligheder du ikke har set før. Der er altid andre løsninger på problemet. Der er altid en dør til fremtiden.
Når vi forstår, hvordan paradigmer påvirker vores opfattelse af verden omkring os, kan vi begynde at forstå, hvorfor vi ikke er i besiddelse af alle de vigtige data, som vil forme fremtiden. Når vi indser dette, kan vi aktivt korrigere for denne blindhed. 

2. film: Paradigm Pioneers
Forretningsverdenen var engang, som i det vilde vesten. Når pionererne havde trampet nye spor, kom nybyggerne og råbte: Er der sikkert nu? Når pionererne råbte JA, så indfandt nybyggerne sig og nød de muligheder, som de risikovillige pionerer, havde opdaget for dem.
Joel Barker påpeger, at det 21ende århundredes nybyggere vil være i den allerhøjeste risikozone. Nybyggerne vil stadig spørge om der er sikkert. Men pionererne vil nu svare: Ja, ja, men der er ikke noget tilbage til dig.
Du behøver ikke at være pioner for at skabe jeres branches næste paradigmeskift. Bare du ved, hvordan du spotter nye paradigmer og har den fornødne portion mod, intuition og udholdenhed.

3. film: Paradigm Principles
Omfattende forandringer vil fuldstændig ændre vores måde, at drive forretning på. Det er bare irriterende, at nye paradigmer dukker op længe før de er ønskede eller der er brug for dem. Normalt opdager vi dem først, når vi står midt i krisen.
Paradigm Principles fører dig fra at være bevidst om paradigmers kraft til at have værktøjerne, der arbejder sammen med den kraft. Joel Barker forklarer, hvordan du afgør, hvornår det næste paradigme vil indfinde sig og, hvordan du spotter dem. Paradigm Principles er billetten til fremtiden. 

Hjælp til visions-processen
Det er lederen eller ledelsen, der formulerer visionen. Vi kan hjælpe jer med at gøre visionen så kraftfuld, så positiv, så inspirerende, så omfattende og så detaljeret, som det er muligt. Og vi kan hjælpe med den altafgørende accept-, synliggørelses- og opbaknings-fase.

DKK 4.720,00  Excl. VAT
0 reviews

Present your idea from the viewers point of view.

DKK 4.720,00  Excl. VAT