Give your employees amazing stories

He is one of America's top photographers. Through more than 20 years he has worked as a photographer for National Geographic and has earned a reputation as a photojournalist in the world.

Buy a DVD and get a DVD player thrown in for FREE. And we mean any DVD. 

0 reviews

Drøm drømmen

Focus Your Vision: DVD spilletid 20 min. Engelsk tale. DVD indeholder også engelsk leaderguide, engelsk workbook og engelsk PowerPoint.


For Dewitt Jones har det været altafgørende, at have en vision. Den holder ham i gang og hjælper ham til at afgøre, om han er på rette spor. Den har hjulpet ham til at være i harmoni med sig selv og med dem omkring sig. Samtidig er han kommet helt ind til kærnen i det han gør. Se her, hvad hans film kan gøre for jer:

Første budskab: Bevar fokus
Når I fokuserer på visionen opdager I formålet.
'Når I skaber visionen, uanset det er et fotografi eller en vision for jeres virksomhed eller liv, så er fokus altid nøglen.'

Andet budskab: Stop, se og lyt
Fantastiske visioner springer os ikke i møde! For at finde den helt rette bliver vi nødt til at sætte farten ned og virkelig forstå, hvad vi har gang i.
'Så hvordan møder vi tydelige og fokuserede visioner? Skal de hjælpe os med at løse hverdagens udfordringer eller skal de give retning til vores liv.'

Tredje budskab: Hold fast i den bedste, lad de andre ligge
Vores intelligens skal nok hjælpe os med at finde ud af, hvilken del af visionen, som virkelig har betydning.
'Jeg beder min intelligens om at analysere situationen, - om at skelne mellem det der er vigtigt og det der er uvigtigt. Og så skærper jeg visionen.'

Fjerde budskab: Tro på din intuition
Når vi har lært at tro på intuitionen, er den i stand til at afsløre ekstraordinære visioner.
'Intuition. Kald den lige, hvad du vil - det betyder intet. Det der betyder noget er, at vi lærer at tro på den.'

Femte budskab: Det er ikke forbudt, at overskride egne grænser
At tage chancer og udvide vores horisont hjælper os med at pumpe liv i visionen.
'Skub til. Forny reglerne. Tro på jer selv. Tag chancer. De fortate mig, at jeg ikke kunne. Hvad mener du med, at jeg ikke kunne?'

Sjette budskab: Gør jeres vision stor nok
Fantastiske visioner skal ikke fokuseres for stramt.
'Historien ændrede sig. Var min vision fleksibel nok til at ændre sig med historien?'

Syvende budskab: Har du juice i dit kamera?
Juice er jeres passion, - den energi I skal bruge til at virkeliggøre jeres vision.
'Hvilket budskab! ‘Er der juice i dit kamera?’ Adam havde. Har du?'

Brug filmen
Når I vil finde jeres vision på mødet, kurset, workshoppen eller netværksmødet. Hvad er jeres formål? Hvem vil I hjælpe? Hvad brænder I for? Hvad er det særlige I vil bidrage med?

'Drøm drømmen, find den ekstraordinære vision og fokuser så på den.'
Dewitt Jones

DKK 2.750,00  Excl. VAT
0 reviews

Lær at elske det du gør

For the Love of It: DVD spilletid 25 min. Engelsk tale. DVD indeholder også engelsk leaderguide, engelsk workbook og engelsk PowerPoint.

Lige her kan du finde en måde, at elske det du gør? Hver dag!

Tag med Dewitt Jones og hør hans berusende forklaring om den fulde kop. Han forklarer og illustrerer, at vi alle har evnen til at elske det vi gør gennem at ...

Anerkende vores egen passion
Hjælpe dem vi færdes iblandt
Udtrykke vores taknemmelighed.

Når du gør det du gør, fordi du elsker det du gør, så bliver du en levende inspiration for dig selv og for dine omgivelser.

Brug filmen
Når I vil finde jeres passion på mødet, kurset eller workshoppen. Hvad er det I elsker ved netværk? Hvad tænder I på? Hvad er det specielle I vil bidrage med? Hvem er I, når I gør det I gør? 

'Stå ikke og afvent, at det kommer til dig. Du er nødt til at forelske dig i det du gør, lige nu.'
Dewitt Jones

DKK 2.750,00  Excl. VAT
0 reviews

Er der juice i dit kamera?

Juice: DVD spilletid 3 min. Engelsk tale. DVD indeholder også engelsk leaderguide og engelsk PowerPoint.

Følg superfotografen Dewitt Jones i hans kortfilm JUICE. Her fortæller han historien om sit tilfældige møde med den 5 årige dreng Adam. Mødet resulterede i et langtidsholdbart budskab. Filmen er rørende og vedkommende for os alle. Vi forstår omgående, at det er livsnødvendigt, at finde vores passion, vores glæde, vores JUICE i alt, hvad vi gør.

Filmen minder os om at
Ny inspiration kan komme nårsomhelst og hvorsomhelst, og ofte fra en helt uventet kant. Beslutsomhed og fokus kommer gennem øvelse. Passion giver os kræfterne til at nå vores drømme.

Brug filmen
Når I vil finde jeres passion på mødet, kurset, workshoppen. Hvordan vil I hinanden på netværksmødet? Hvad brænder I for? Hvad er det specielle I vil bidrage med? Hvem er I, når I gør det I gør?

'Hvilket budskab! Er der juice i dit kamera?
Adam havde. Har du?
Vi stiller skarpt på den energi og styrke, der kaster lys over livet. Jeg stiller mig selv det spørgsmål hver eneste dag. Og så tænker jeg på Adam og hans juice kamera.'
Dewitt Jones

DKK 1.400,00  Excl. VAT
0 reviews

Find mere end ét rigtigt svar

More Than One Right Answer: DVD spilletid 3 min. Engelsk tale. DVD indeholder også engelsk leaderguide.


Dewitt Jones minder os om, at det normalt er ganske let at finde ét rigtigt svar. Vanskelighederne ligger i, at finde nye svar og nye vinkler. Det er ganske utroligt, hvad vi kan opdage, når vi søger efter flere rigtige svar på vores problemer og udfordringer.

Denne vidunderlige kortfilm er perfekt til at få os til at åbne op. Nye ideer, nye måder at tænke på, nye angrebsvinkler, nye proportioner. Der er altid mere end ét rigtigt svar.

Hvad er meningen?
Vend problemer til muligheder
Skift til den rette optik

Brug filmen
Når I ønsker at søge mere end ét rigtigt svar på mødet, kurset, workshoppen eller netværksmødet .

'Alle ting ændrer sig, når du anskuer verden fra en vinkel med mere end ét rigtigt svar.'
Dewitt Jones

DKK 1.400,00  Excl. VAT
0 reviews

Mærk en rus af begejstring

Celebrate What's Right With the World: DVD spilletid 22 min. Engelsk tale. DVD indeholder også engelsk leaderguide, engelsk workbook og engelsk PowerPoint.

Har I en vision for jeres virksomhed? Har du en vision for dig selv? En vision, der ansporer dig hver morgen og gør, at du er åben for muligheder. Celebrate What's Right With The World giver dig indsigt i, hvor kraftfuldt det er, at have en vision fuld af muligheder.

Mærk en rus af begejstring
Denne motiverende film fremviser overvældende fotografering og fantastisk dialog, som en håndsrækning til dig, så du også kan kaste dig over dit liv i en rus af begejstring, selvtillid og taknemmelighed. Filmens budskaber er ...

Tro på det og du vil se det
Påskøn mangfoldigheden
Hold udkig efter muligheder
Frigiv din energi, så du også kan gøre noget ved det, der ikke virker
Følg med forandringerne
Tag dig selv med til din kant
Vær den bedste du overhovedet kan være for andre.

Brug filmen
Når I vil finde jeres passion på mødet, kurset eller workshoppen. Hvordan og hvor meget vil I hinanden på netværksmødet? Hvad motiverer jer? Hvad vil I give til andre? Hvem er I, når I gør det I gør?

DKK 2.750,00  Excl. VAT
0 reviews

Få øje på det ekstraordinære


Everyday Creativity: DVD spilletid 22 min. Engelsk tale. DVD indeholder også fransk tekst, engelsk leaderguide, engelsk workbook og engelsk PowerPoint.


Everyday Creativity røber en overraskende sandhed. Kreativitet er ikke en magisk, mystisk forekomst, men et tilgængeligt værktøj, der gør det muligt for dig, at betragte det ordinære og få øje på det ekstraordinære. Dewitt Jones fortæller sine inspirerende historier, viser sine pragtfotos og bemærkelsesværdige optagesteder.
Du vil blive inspireret og opmuntret til at bruge hans enkle, men virkningsfulde tilgange i dine daglige udfordringer. Du vil også opdage, at kreativitet ikke handler om at være kunstnerisk, men om den rette attitude.

Brug filmen
Når I skal finde de ekstraordinære løsninger på mødet, kurset, workshoppen eller netværksmødet.

'Kreativitet er evnen til at betragte det ordinære og få øje på det ekstraordinære.'
Dewitt Jones

DKK 2.750,00  Excl. VAT