Discovering The Future: PARADIGMS 3 PACK

DKK 5.900,00
( DKK 4.720,00 )

Møde med Joel Barker

Discovering the Future: Paradigms: Her er inspirationskilderne til visions-arbejdet. Futuristen Joel Barker har gjort buffeten klar med paradigmer, paradigme-pionerer, paradigme-principper og et overflødighedshorn af visioner.

Vision uden handling er kun en drøm
Handling uden en vision er tidsfordriv
Vision med handling kan forandre verdenen.
Joel Barker

DVDen indeholder 3 film:
The Business of Paradigms (38 min.)
Paradigm Pioneers (32 min.)
Paradigm Principles (37 min.)
inkl. instruktørvejledning til hver film.

1. film: The Business of Paradigms
En gang troede jordens befolkning, at jorden var flad. Nu ved vi, at jorden er rund. Eller rettere, vi gik rundt og troede, at den var rund. I virkeligheden er jorden jo ikke helt rund, men en smule presset ved polerne og noget tykkere ved ækvator.
På denne måde ser vi vores verden gennem vores paradigmer, gennem vores love og regler. Disse paradigmer filtrerer konstant virkeligheden.
Futuristen Joel Barker tager dig med kloden rundt og leverer stærke eksempler, til inspiration for virksomheder, brancher og individer. Se nye muligheder og se muligheder du ikke har set før. Der er altid andre løsninger på problemet. Der er altid en dør til fremtiden.
Når vi forstår, hvordan paradigmer påvirker vores opfattelse af verden omkring os, kan vi begynde at forstå, hvorfor vi ikke er i besiddelse af alle de vigtige data, som vil forme fremtiden. Når vi indser dette, kan vi aktivt korrigere for denne blindhed. 

2. film: Paradigm Pioneers
Forretningsverdenen var engang, som i det vilde vesten. Når pionererne havde trampet nye spor, kom nybyggerne og råbte: Er der sikkert nu? Når pionererne råbte JA, så indfandt nybyggerne sig og nød de muligheder, som de risikovillige pionerer, havde opdaget for dem.
Joel Barker påpeger, at det 21ende århundredes nybyggere vil være i den allerhøjeste risikozone. Nybyggerne vil stadig spørge om der er sikkert. Men pionererne vil nu svare: Ja, ja, men der er ikke noget tilbage til dig.
Du behøver ikke at være pioner for at skabe jeres branches næste paradigmeskift. Bare du ved, hvordan du spotter nye paradigmer og har den fornødne portion mod, intuition og udholdenhed.

3. film: Paradigm Principles
Omfattende forandringer vil fuldstændig ændre vores måde, at drive forretning på. Det er bare irriterende, at nye paradigmer dukker op længe før de er ønskede eller der er brug for dem. Normalt opdager vi dem først, når vi står midt i krisen.
Paradigm Principles fører dig fra at være bevidst om paradigmers kraft til at have værktøjerne, der arbejder sammen med den kraft. Joel Barker forklarer, hvordan du afgør, hvornår det næste paradigme vil indfinde sig og, hvordan du spotter dem. Paradigm Principles er billetten til fremtiden. 

Hjælp til visions-processen
Det er lederen eller ledelsen, der formulerer visionen. Vi kan hjælpe jer med at gøre visionen så kraftfuld, så positiv, så inspirerende, så omfattende og så detaljeret, som det er muligt. Og vi kan hjælpe med den altafgørende accept-, synliggørelses- og opbaknings-fase.

MORE GREAT TOOLS AND TRAINING FOR YOU
These products fits also
Others also ordered

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: