Film, der forener mennesker

ChartHouse har produceret dokumentarfilm i mere end 50 år. John Christensen er manden bag. ChartHouse har en mission om at leve livet helhjertet. Derfor handler deres film om at se muligheder, forene mennesker og værdier og hele tiden blive bedre til det. 

Køb en DVD og få en DVD afspiller oveni hatten GRATIS. Og vi mener en hvilken som helst DVD.

 

0 anmeldelser

Et FISH! Starter Kit leverer dig de nødvendige redskaber, så du kan planlægge og lede en fantastisk kickoff og blive ved med at holde fokus på jeres FISH! kultur.

DKK 7.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Så er FISH! her i nye, friske klær! Et fleksibelt NYT redskab til at forstærke, udbygge og fastholde kulturen. FISH! kan tilgås fra en hvilken som helst computer eller mobilt udstyr. Velegnet når undervisning ikke er en mulighed. Eminent til at forstærke enhver gruppetræning.

 

Mængderabat på dette produkt - spar op til 58 %

DKK 380,00  u/Moms
0 anmeldelser

Denne omfattende samling af FISH! redskaber giver energi til jeres kultur på lang sigt.

DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Hvad er det, der gør en violin så fantastisk? Måske findes svaret ikke i violinen, men i violinbyggerens sjæl. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Det kræver mod at bede om feedback. Derfor er det så vigtigt, at takke for enhver feedback du får, også den feedback du ikke er enig i.

DKK 4.800,00  u/Moms
0 anmeldelser

Feedforward præsenteres af Marshall Goldsmith, som et komplet bykort. Du får hjælp til at komme hen, hvor du ønsker at være i dine relationer. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 4.800,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Dette er film nr. 2 i serien om de verdensberømte fiskehandlere. I den første film fangede de energien og frigav potentialet. I denne film gælder det om at holde liv i forandringen og visionen. Se hvordan Pike Place Fish fiskehandlerne gør.

Pris fra
DKK 1.575,00  u/Moms
0 anmeldelser

Undersøg kulturen i andre virksomheder. Grav dybt og beslut, hvad der skal være jeres kutlur. Se hvordan FISH! ser ud hos din nabo. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 7.000,00  u/Moms
0 anmeldelser

Spar tid og få et utal af gennemprøvede FISH! teknikker serveret på et 'sølvfad' med øvelser, historier og metoder. På de medfølgende film kan du se erfarne FISH! facilitatorer foran levende publikummer.

DKK 2.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Hjælpsomhed er en attraktiv kvalitet. Mød de ansatte og ledelsen hos Southwest Airlines. De fortæller hjertens gerne hvad det betyder, at være ansat i flyselskabet med over 30.000 hjælpsomme ansatte. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 3.000,00  u/Moms
0 anmeldelser

Flå værdierne ud af ringbindet og proklamer dem, lev dem og fejr dem. Besøg virksomheden, der har 98% kundetilfredshed og 97% medarbejderfastholdelse. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 4.900,00  u/Moms
0 anmeldelser

Kast en søstjerne og gør en stor eller en lille forskel. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 2.320,00  u/Moms