Tank brændstof til tanker og samtaler

Her er en stribe succesbøger og samtalestimulerende plakater. Hvor lang tid tager det, at læse en bog. Amerikanerne har for længst målt det op i antallet af kopper kaffe. En lille bog er en 'Two-cups-of-coffee-book'. Bøgerne på billedet er 'Four-cups-of-coffee-books'. Det svarer til 25 sider pr. kop. God fornøjelse!

 

 

0 anmeldelser

Velkommen tilbage til den oprindelige årsag til, at du blev skolelærer.

DKK 360,00  u/Moms
0 anmeldelser

Lær at overvinde mentale blokeringer og slip fantasien løs.

DKK 222,00  u/Moms
0 anmeldelser

Bær med smil din byrde: En enkel taske, som du kan samle alle dine FISH! materialer og alle dine gode hensigter i.

DKK 95,20  u/Moms
0 anmeldelser

En legende bog til seriøse deltagere om at holde liv i en vision. Hvis du ønsker, at holde jeres værdier i live må du vedholdende tilføre blandet læring på jeres lærende rejse.

DKK 60,00  u/Moms
-14%
0 anmeldelser

Bliv fan af FISH! med tre FISH! bøger i en pakke. Når 12 fiskehandlere kan blive ekstraordinære så kan dit team også.

DKK 575,00  u/Moms
DKK 668,00  u/Moms
Du sparer: DKK 93,00
0 anmeldelser

Sådan bliver din ledelse effektiv gennem stærke relationer. Begynd at spørge dig selv: Hvilken relation kan jeg tilbyde medarbejderne, som de kan udvikle sig af?

DKK 380,00  u/Moms
0 anmeldelser

En bemærkelsesværdig måde, at nå dine drømme på. Millioner af mennesker verden over har allerede brugt FISH! bøgerne og filmene til at forbedre den måde, de arbejder på og skaber relationer til kolleger, venner og familie.

DKK 236,00  u/Moms
0 anmeldelser

FISH! TALES handler om at sætte FISH! filosofien i spil på 12 uger. Hvordan lyder det i dine ører?

DKK 236,00  u/Moms
0 anmeldelser

FISK! guiden giver dig indsigt, tips, tricks, ideer, historier, øvelser, test og planer. Bliv godt klædt på til dine FISH! præsentationer.

DKK 580,00  u/Moms
0 anmeldelser

Den bedste måde at få en god ide, er ved at få mange gode ideer. Præsenter denne ide for dit team. Så er I på vej.

Pris fra
DKK 250,00  u/Moms
0 anmeldelser

Nyd disse 2 seje FISH! bøger og få et tykt bogmærke med oveni.

DKK 432,00  u/Moms
0 anmeldelser

Mette Berner og Michael Meinhardt har i 2 årtier beskæftiget sig med 'Inviterende ledelse'. Normalt ville man undersøge, hvad det er ledere gør, når de lykkes med medarbejderne. Har de et naturligt talent? Er det medfødt? Er det held? Men Mette Berner og Michael Meinhardt valgte en anden vej. 

DKK 232,00  u/Moms
0 anmeldelser

'Visuel innovation' er en sjov, inspirerende og effektiv genvej til unikke resultater i små og store organisationer. Med Visuel Innovation omsættes innovationsbegrebet fra uhåndgribelig ønsketænkning til enkle og skabende processer, der sætter kreativiteten i spil og kan føre til alt fra små værdifulde forbedringer til store markedsændrende landvindinger.

DKK 399,00  u/Moms
0 anmeldelser

E-bog: Skab mødet før det går i gang. Brug én af disse handouts tidligt på mødet og involver deltagerne. Nyd energien.

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

Tag livtag med stemningen i virksomheden. Hvor god er den og hvor god ønsker I den skal være?

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

FISH! bogen: Skab eller genskab den kutlur I ønsker med ekstraordinær inspiration fra FISH! filosofien. FISH! er en sikker vej til at øge arbejdsglæden og forbedre resultaterne.

Pris fra
DKK 196,00  u/Moms
0 anmeldelser

Giv alle dine deltagere et eksemplar af FISH! Legehæftet. Giv dem mulighed for at forberede sig. Hvad kan vi gøre for at have det lige så sjovt som fiskehandlerne i Pike Place Fish?

DKK 60,00  u/Moms
0 anmeldelser

Hold liv i forandringen. Bogen illustrerer tre hovedforpligtelser, der gør det muligt at lykkes: Find DET, vær DET og coach DET.

DKK 236,00  u/Moms
0 anmeldelser

På fodboldbanen går man efter bolden. I mødelokalet går man efter sagen. Her er 3 hjælperedskaber til download, print og brug. Du er blot nogle få klik fra: '20 spørgsmål til sagen', 'Tal rundt om sagen' og '20 meninger om sagen'.

DKK 159,20  u/Moms
0 anmeldelser

Grib dig selv og bliv ekstraordinær. Læs GRIB! - En fiskehandlers guide til det ekstraordinære. Stop flakseriet og bliv effektiv i dit liv og i dit job.

DKK 236,00  u/Moms