Workshop: Kom Konflikten i forkøbet

DKK 13.000,00  u/Moms

Kom konflikten i forkøbet

Dette er et kursus, hvor I gennem en række forskellige samtaler kommer hele vejen rundt om konflikter. I vil selv komme med svarene på, hvad der på spil, hvilken hjælp der er brug for og, hvordan I kan undgå konflikterne.

I vil hjælpe hinanden til at opdage værdien af konflikter. Det er jer, som I fællesskab går på opdagelse i det I tidligere har lært eller erfaret om konflikter. Sammen vil I få en forståelse for den adfærd, som I ønsker i hverdagen. Det bliver nemmere, at komme konflikterne i forkøbet i jeres samarbejde.

Kom konflikterne i forkøbet på 3 timer
Du bestiller kurset ved at lægge det i kurven. Bagefter kontakter vi dig og afstemmer det endelige program og aftaler tidspunktet.

Rundt om konflikter
Hvordan kan I bruge meningsforskelle konstruktivt?
Hvordan fordeles ansvaret for løsninger i en konflikt?
Dette er spørgsmål, som I vil finde svar på. I vil opdage, hvor I har brug for at skabe opmærksomhed og hvad der er vigtigt at udvikle.

More Than One Right Answer
Dewitt Jones giver inspiration til at se samme sag fra flere sider og ikke lade sig nøje med, at der kun findes 1 rigtigt svar.

Vend årsagerne til konflikter til muligheder for succes
Dette er en enkelt øvelse, hvor I sætter ord på almindelige årsager til konflikter og får ideer til, hvordan de kan vendes, så konflikten aldrig opstår.

Dialog BINGO om konflikter
Vi kombinerer høj energi med refleksion. Hver enkelt finder frem til muligheder for at komme konflikten i forkøbet.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: